غير مصنف

Inside Kim Kardashian and Kanye West’s $20 million minimalist mansion

[ad_1]

Kim Kardashian smiling for the camera© Provided by The Independent

Kim Kardashian and Kanye West have offered fans a glimpse into their $20m (£15.3m) home in the latest issue of Architectural Digest.

In the photographs, the couple reveal their penchant for minimalist decor, with the home featuring vast all-white hallways and bare walls.

The Los Angeles mansion, where Kardashian and West live with their four children – North, Saint, Psalm, and Chicago – took four years to renovate.

Belgian architect Vincent Van Duysen is credited for designing North West’s room, which is decorated in a vivid shade of candy-coloured pink, leading fans to compare it to something out of a Wes Anderson film.

Kardashian’s home also features a fibreglass sculpture by acclaimed British sculptor Anish Kapoor, in addition to white tables and chairs by Jean Royère.

Speaking about Van Duysen’s aesthetic, West told Architectural Digest: “When I saw the kind of work he was doing, I thought, this man could design Batman’s house. I had to work with him.”

In a Q+A video accompanying the magazine photoshoot, Kardashian explained to West why she loved their home’s minimalist aesthetic.

“I don’t think I started off so minimal, but after being with you I became more minimal,” she said.

“For me, it’s like how I organise and how I get things done. I know where everything is, there’s a place for everything, even if it’s hidden in the wall in a cabinet you can’t see.”

Kardashian said that given how busy her daily life is, she loves to “come home to full simplicity”, adding that the decor is “so calming”.

The reality TV star went on to say she has yet to swim in the couple’s swimming pool despite having lived in the home for three years.

“I’ve never used our pool actually,” she tells West. “Can you believe that? But I love our pool.”

The mother-of-four added that the pool is heated “like a jacuzzi” and it is frequently used by the couple’s children.

West explained that a priority for the home was to ensure it was child-friendly.

“In the backyard there were all these stairs and we needed the kids to be able to ride their skateboards around, so as many places as I could take the stairs out I did,” he said.

West added that the dearth of furniture in the home makes it perfect for children to play inside.

“The kids ride their scooters down the hallways and jump around on top of the low Axel [Vervoordt] tables, which they use as a kind of stage,” he said.

“This house may be a case study, but our vision for it was built around our family.”



[ad_2]

Source link

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close