Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in C:\xampp\htdocs\mbc1\wp-content\themes\jannah4\functions.php on line 73
Rembulan (manual)~ORG 2020 – jj
ok

Rembulan (manual)~ORG 2020



“Rembulan”
rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing batin tan biso nglalekn
yekti nimas ora ono liane

tatapan netramu nembus neng atiku
agawe aku mung ikirne sliramu
cahya ning rembulan
kalah klawan esemmu amung ningmas

Reff :
howo ning njero batin
pengen tansah sesading
yo mung karo nimas
atiku mung kanggo nimas

nadyan akeh pepalan
ngalangi dalan ketresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kesembadan

source

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Back to top button
Close