ok

Zoran Zaev tregon: Rama, Thaçi, Vuçiq, dhe Putin po e përgatisnin ndarjen e Kosoves.Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka zbardhur planin sekret për ndryshimin e kufijve të Kosovës, duke thënë se mbrapa këtyre qëllimeve …

source

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close